Aktuellt från Pensure

Skärmbild 2021 09 30 183756
Nyhet
Alexis & Pensure lanserar en helt unik integration
30 sep. 2021
Alexis & Pensure lanserar en helt unik integration mellan HRIS och tjänstepensionssystem. Denna integration hjälper dig som använder Alexis att automatiskt upptäcka ändringar utförda i personaldata - för att direkt applicera dem i Pensures digitala pensionssystem. På så sätt sparar du tid och minimerar risken för fel i medarbetarnas tjänstepension.
Läs mer
Austin distel 744o Geqpx PQ unsplash Liten
Blogginlägg
Många småföretag sätter inte av till tjänstepensionen
9 juni 2021
Enligt en ny undersökning är det hela 4 av 10 småföretag som inte gör avsättningar till tjänstepensionen. Något som kan få stora konsekvenser senare i livet i form av lägre pension och sämre skydd vid sjukdom och olycka. Bättre information och enklare tjänster kan underlätta att sätta av till tjänstepensionen.
Läs mer
Attraktiv arbetsplats Liten
Blogginlägg
En attraktiv arbetsplats erbjuder tjänstepension oberoende av kollektivavtal
18 maj 2021
Tjänstepension är en viktig del i en trygg och säker framtid. Av denna anledning värderas en bra pensionslösning högt av många anställda. Pensionssparande med och utan kollektivavtal kan se ut på flertalet olika sätt, men oavsett om företaget omfattas av kollektivavtal kan tjänstepension med förmånliga villkor vara ett effektivt sätt att utvinna en konkurrensfördel.
Läs mer
Wdrq42g3dweiyswvjtbt
pressrelease
Efter kapitaltillskottet – Pensure inleder satsning
2 nov. 2020
I våras tog Insuretechbolaget Pensure in 5,6 miljoner kronor i en nyemission för att inleda sin framtidssatsning. Kapitaltillskottet har använts till nyckelrekryteringar och utvecklingen av en ny hemsida som lanseras den 2:a november. Under tiden har Coronapandemin gjort Pensures erbjudande mer angeläget än någonsin. – Takten som samhället digitaliseras i just nu gör vår lösning ännu attraktiva
Läs mer
team
Prata med en expert

Bli kontaktad eller chatta direkt

trees