Aktuellt från Pensure

Austin distel 744o Geqpx PQ unsplash Liten
Blogginlägg
Många småföretag sätter inte av till tjänstepensionen
9 juni 2021
Enligt en ny undersökning är det hela 4 av 10 småföretag som inte gör avsättningar till tjänstepensionen. Något som kan få stora konsekvenser senare i livet i form av lägre pension och sämre skydd vid sjukdom och olycka. Bättre information och enklare tjänster kan underlätta att sätta av till tjänstepensionen.
Läs mer
Attraktiv arbetsplats Liten
Blogginlägg
En attraktiv arbetsplats erbjuder tjänstepension oberoende av kollektivavtal
18 maj 2021
Tjänstepension är en viktig del i en trygg och säker framtid. Av denna anledning värderas en bra pensionslösning högt av många anställda. Pensionssparande med och utan kollektivavtal kan se ut på flertalet olika sätt, men oavsett om företaget omfattas av kollektivavtal kan tjänstepension med förmånliga villkor vara ett effektivt sätt att utvinna en konkurrensfördel.
Läs mer
Wdrq42g3dweiyswvjtbt
pressrelease
Efter kapitaltillskottet – Pensure inleder satsning
2 nov. 2020
I våras tog Insuretechbolaget Pensure in 5,6 miljoner kronor i en nyemission för att inleda sin framtidssatsning. Kapitaltillskottet har använts till nyckelrekryteringar och utvecklingen av en ny hemsida som lanseras den 2:a november. Under tiden har Coronapandemin gjort Pensures erbjudande mer angeläget än någonsin. – Takten som samhället digitaliseras i just nu gör vår lösning ännu attraktiva
Läs mer
P6ziyjhr7wmv3aimd3bo
Blogginlägg
Tjänstepensionens dag är ett utmärkt tillfälle att spendera 15 minuter till eftertanke kring din tjänstepension.
27 sep. 2020
Tjänstepensionens dag är ett utmärkt tillfälle att spendera 15 minuter till eftertanke kring din tjänstepension. Att reflektera kring trygghet och tjänstepensionens roll kan vara ett första steg mot en mer bekymmerfri ålderdom med ekonomiskt oberoende. Värden är föränderlig och ingen kan förutspå framtiden. Därför är det viktigt att tänka igenom alla eventualiteter.
Läs mer
team
Prata med en expert

Bli kontaktad eller chatta direkt

trees