Vi bakom Pensure

Så blev vi till

Vilka är vi?

Team

I teamet bakom Pensure har vi kombinerat lång erfarenhet och bred kompetens från pensionsbranschen med de främsta specialisterna inom användarupplevelse, design och digitalisering.

Det är våra kompletterande kompetenser som gör att vi kan utmana branschen med det som förmodligen är Sveriges enklaste och mest prisvärda tjänstepension!

Vår bakgrund

Pension IT = Pensure

Pensure startades av ett gäng med lång erfarenhet från pensionsbranschen och djup kunskap om it-branschen. Våra entreprenöriella drivkrafter förenar oss och vi delar viljan att förändra, förbättra och förnya existerande system och processer i vår omvärld.

Tillsammans har vi konstaterat att det finns en lucka i skärningspunkten mellan pensions- och it-branschen. Pensionsföretagen utnyttjar generellt inte digitaliseringens möjligheter i full skala och it-företagen saknar tillräcklig kunskap om hur pensionssystemet funkar för att göra någon större skillnad.

Under våra år i pensionsbranschen har vi tagit oss igenom löjliga mängder handlingar och blanketter rörande tjänstepension och övriga försäkringar. Vi var minst sagt trötta på den gammaldags hanteringen och därför startade vi Pensure.

Pensure är en helt igenom digital tjänst, från början till slut. Garanterat blankettfri. Som företagare kan du enkelt och smidigt teckna en tjänstepensionsplan för dig och dina anställda utan att behöva använda något mer än dator, telefon eller surfplatta.

Här kan du läsa mer om Pensure och teckna avtal för dig och ditt företag.

Har du några frågor eller synpunkter så tveka inte att kontakta oss! Vi svarar så ofta vi hinner på telefon, når du oss inte där så skicka gärna ett mail.

Ledande befattningshavare/Styrelse

Mikael Claesson
Mikael Claesson
Styrelseordförande, VD, Grundare
Lars-Ola Hahlin
Lars-Ola Hahlin
Styrelseledamot, CFO, Grundare
Pelle Nyman
Armando Coppola
Styrelseledamot
Richard Kendrick
Abel Koubaa
Styrelseledamot
Richard Kendrick
Ervin Fazlic
Affärsutveckling, Grundare
Richard Kendrick
Jan Sjöberg
CTO