Schyssta arbetsgivare har bra pensionsförmåner

Vilka förmåner tror du att dina anställda tycker är viktigast? Friskvård, Flex, Arbetstider eller Pension? Inte helt enkelt att svara på men baserar vi svaret på en rad undersökningar som gjorts under åren raknas pensionen, tro det eller ej, som en av de viktigaste förmånerna. Framförallt för yngre medarbetare. Så är en arbetsgivare som inte erbjuder pension en attraktiv arbetsgivare i längden?

Självklart kan man attrahera duktig personal oavsett om pension erbjuds eller ej. Det har visat sig att företag som har bra tjänstepension och försäkringsförmåner tenderar att behålla sina anställda längre och faktiskt även skapa en högre lojalitet till bolaget. Så på frågan om det är värt att investera i en bra, hållbar och enkel pensionslösning är svaret JA!

Många arbetsgivare som kontaktar oss har ofta frågor om hur krångligt och dyrt det egentligen är med en tjänstepensionslösning, svaret är helt enkelt att det kan bli precis så krångligt och dyrt som du vill att det ska vara. Med andra ord finns det en uppsjö av olika typer av pensionslösningar därute men det är svårt att jämföra. Och dessutom, vem har egentligen tiden?

Hos Pensure kan du därför som arbetsgivare enkelt välja bland våra färdiga paket där du dessutom får en fast kostnad, en hög flexibilitet och bäst av allt, dina anställda slipper helt avgifter på sina pensioner. Så ta en stund och kika på vad vi kan erbjuda och bli en schysst arbetsgivare du med!

Jag är en schysst arbetsgivare och har redan en pensionslösning

Strålande tycker vi! Därefter kan det vara dags att ställa sig frågan hur ofta och när du senast utmanande er befintliga lösning?

Vi vet att det inte är helt enkelt att göra det, faktum är att de flesta företag som kommer i kontakt med oss tycker att det är otroligt tidskrävande att jämföra en lösning mot en annan, vi håller med! Det finns ju ingen enkel metod att jämföra så vi fick helt enkelt bygga en egen.

Vare sig du har en marknadsmässig lösning som är lika för alla på bolaget eller om du har valt att ha en mer anpassad lösning kan vi enkelt hjälpa dig ta fram ert nuläge. Utifrån detta kan vi sedan sammanställa och lämna en jämförelse där du tydligt kan kika på vilka för eller nackdelar ett byte kan medföra.

För bolagets del kostar det inget, det tar ingen tid från er vardag och du bestämmer själv i slutändan vad som ska ske, vi hjälper bara till att visa siffor och potential.

Så låt oss hjälpa er att konkurrensutsätta er tjänstepension så kan vi gemensamt se om det finns anledning att lägga tid på bolagets pensioner.

Vi hjälper dig byta pensionslösning

Jag är en schysst arbetsgivare men har inte riktigt hunnit ordna en pensionslösning

De flesta företag som kommer i kontakt med oss börjar fundera på att ordna tjänstepension i samband med att de börjar anställa personal. Som vi skrivit tidigare är tjänstepensionen en uppskattad förmån anställda och därför värd att investera i för att locka till sig viss kompetens.

Vad kostar tjänstepension?

Många företag och företagare har en uppfattning om att pensionen är dyr, men i själva verket brukar vi säga att det är bolaget som väljer hur mycket man vill att det ska kosta. Självklart finns det vissa riktlinjer men är man en växande organisation kan man även låta pensionen växa med, så man behöver inte gå ”all-in” på pensionen med detsamma.

Därför tycker vi främst att det är viktigt att man har en hög flexibilitet så att bolaget kan välja att öka eller minska pensionen beroende på hur bolagets utveckling går, för man vill ju inte sitta med en dyr lösning och behöva snåla in på annat viktigt utan snarare se pensionen som ett utmärkt komplement till verksamheten.

Genom att använda Pensure och de färdiga paket vi erbjuder kan vi alltid se till att en tjänstepensionslöning anpassas till bolagets förutsättningar. Och dessutom ge de anställda en toppenförmån samtidigt som bolaget har full flexibilitet i framtiden.

Så låt oss kika närmare på om vi kan hitta en lösning som passar just er

Vi hjälper dig att hitta en lösning för ert företag

Helt digital plattform

Skippa pappersarbetet med Pensures digitala tjänst

Säg hej då till blanketthögar och långdragna möten med vår digitala tjänst. Teckna och administrera företagaets tjänstepension direkt i din dator, telefon och surfplatta

 • List indicator active
  Helt digital och blankettfri registrering
 • List indicator active
  Ändra sparande, pensionsplan eller fonder när du vill
 • List indicator active
  Tjänsten fungerar på dator, surfplatta och i telefon
 • List indicator active
  Digital rådgivning och chattsupport
 • List indicator active
  Smarta funktioner för filimport, digital löneväxling och ändringar av uppgifter
 • List indicator active
  Enkel administration direkt i plattformen tillgänglig dygnet runt
img
team
Prata med en expert

Bli kontaktad eller chatta direkt

trees