Partners

Vem kan bli partner?

Pensure tycker om små och medelstora företag, vi tycker att dessa företag också ska få samma fördelar som större företag och organisationer.

Tycker du samma som vi? Då vill vi ha dig som partner. Vi vill att enkla, digitala och framförallt billiga tjänstepensioner ska vara en självklarhet.

Arbetar du idag mot företag och vill stå bakom en tjänstepension som är hållbar, prisvärd och nytänkande ska du bli partner till Pensure!

Varför ska du bli partner?

Arbetar du idag eller har du kontakt med små och medelstora företag och vill fördjupa och förbättra dina kundrelationer?

I så fall passar Pensure utmärkt. Vi erbjuder marknadens förmodligen enklaste och mest prisvärda tjänstepension paketerat i ett digitalt verktyg som gör det både smidigare och mer begripligt att teckna tjänstepension jämfört med det traditionella tillvägagångssättet.

Du kan rekommendera Pensure till ett företag och samtidigt utvidga din produktportfölj, kontakta oss om du vill veta mer!

Ansök

Använd formuläret nedan om du önskar komma i kontakt med oss på Pensure och få mer information om vad det innebär att vara partner med Pensure.